Јас љубев со сето свое срце

” Јас сум обичен човек, со обични мисли, што живее обичен живот. Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе биде заборавено, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно ”

“Страници за нашата љубов” – Николас Спаркс

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: