Сакам обични работи

Сакам обични работи. Да се разбудам покрај тебе. Да го убијам лошиот здив со првата цигара покрај тебе. Да ти направам кафе. Да те испратам на работа. Да те чекам за вечера. Да те прашам, како си. Никогаш не сум те прашала, како си?

Сакав многу. Сакав само многу обични работи. Да ме носиш од овде.

“ММЕ кој прв почна” – Дуковски

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: