Јас сум посебна жена

Јас сум посебна врста на жена. Знам да бидам стена и темел. Жена која ќе се жртвува за твојата среќа, ќе го подржува секој твој сон и ќе биде твој најголем фан. Жена која ќе те инспирира, мотивира и потикнува да бидеш подобра личност во секој аспект на твојот живот.

Ќе се борам работите да функционираат и никогаш нема да прифатам лесен излез. Посебна сум. Верна, интелигентна и страствена во животот.

Најважно од се’ имам душа. Имам златно срце и знам како да сакам безусловно. Таа е посебна врста на жена и не заслужува помалку од крал.

Тоа секој ден треба да си го повторувате мои драги жени!

Не сте ништо помалку од тоа!

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: