Наречи ме луда..

Една од најтрагичните работи која ја открив во врска со луѓето е што сите го одложуваме животот.

Сите сонуваме за некоја волшебна градина со ружи некаде далеку на хоризонтот, наместо да уживаме во цвеќето кое токму цвета под нашиот прозорец.

Дејл Кернеги

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: