Сакај ме..она што сум

Не се обидувај да го разубавуваш за другите она што веќе си. Сите сме ние сосем обични за оние кои не’ познааваат. Омразени за оние кои нас не’ мразат. Добри за оние кои не’ познаваат.. Одлични… најдобри.. за оние кои не’ сакаат.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: