Твојата душа да пее од радост

Да се отвориш кон животот значи да дојдеш до сознанието за Верата која го отвора твоето срце. Да се отвориш – да се полни срцето со спокој и твојата душа да пее од радост.

Да се биде отворен кон сѐ што доаѓа во твојот живот е вистинска радост која ќе те врати кон она МАЛО дете кое живее во тебе. А тоа е подготвено за сите чекори кои му го дава животот.

Се радува и сѐ прима со раширени раце, создавајќи нераскинлива врска меѓу ‘детето’ и тебе кое отсекогаш било тука и никогаш нема да те напушти. Така радоста доаѓа сѐ повеќе во твојот живот и Бог што те носи на вистинскиот пат.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: