Tе сакам

TE САКАМ – значи те прифаќам таква каква што си и не сакам да те сменам. Тоа значи дека те сакам и во најтешките моменти. Тоа значи дека те сакам и кога си лошо расположена и кога си многу уморна да ги правиме работите кои ги сакаш. Тоа значи дека те сакам и кога си на дното а не само кога си среќна.

ТЕ САКАМ- значи дека ги сакам и најголемите твои тајни и не те осудувам поради тоа..а и ти мене.. Тоа за мене е доволна причина да се борам за нас и толку многу те сакам што нема да се откажам. Тоа значи дека мислам на тебе, те сонувам, ми требаш, те посакувам засекогаш и се надевам дека и ти го мислиш истото

— Jonathan Safran Foer

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: