Секогаш сте сакани. Запомнете!

Она што треба да го знаеме дека безусловна љубов постои и дека сме родени со тој дар, да сакаме и да бидеме сакани.Тоа е божја љубов, безгранична и безусловна.

Секогаш сте сакани. Запомнете. Тогаш ќе почувствувате дека никогаш не сте сами, дури и кога сте најосамени и кога ви е најтешко. Да се присетиме на таа љубов, да ја гушнеме и да тргнеме со крената глава и отворено срце во нов ден. Бидете таа љубов, таа е во сите само што некои не дозволуваат таа да исплива.

Ослободете го тој безграничен извор на љубов во вас и уживајте во секој миг.

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: