Убаво одмори си ја душата

Никогаш не легнувај право в постела. Остави го денот да се распрсне, да слегне во тишината на ноќта. Убаво одмори си ја душата, и дури потоа легни. Сонот сака одморени души.”

‘Полиња со диви нарциси’- Винка Саздова

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: