Ако не си успеал еднаш, не значи дека никогаш повеќе нема да се случи

„Твојот живот е она што ќе направиш од него. Некогаш ќе го упропастиш, тоа е универзална вистина. Но, добрата страна е што сам одлучуваш како ќе го упропастиш.

Девојките ќе ти бидат пријателки- на крајот на краиштата, сите така се однесуваат. Запомни, некои ќе дојдат, некои ќе си одат. Оние кои ќе го поминат најлошото со тебе- тие се твоите најдобри пријателки. Немој никогаш да ги пуштиш да си одат.

Што се однесува до љубовниците, биди подготвена дека ќе ти го скршат срцето, но не смееш да се откажеш, ако се откажеш, нема никогаш да ја најдеш својата сродна душа. Никогаш нема да ја најдеш својата втора половина која ќе те направи потполна и тоа важи за сите.

Затоа што не си успеал еднаш, не значи дека никогаш повеќе нема да се случи. Обидувај се, дружи се, и секогаш, ама баш секогаш верувај во себе, ако ти не веруваш, кој ќе верува?

Тоа значи, главата горе! И најважното, смеј се, животот е преубав и нуди многу причини за насмевка.

Merlin Monro

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: