Давај, споделувај, насмевнувај се, прегрнувај!

Сфатете дека вистинската среќа лежи во вас. Не си го трошете времето во потрага по мир, среќа и радост во надворешниот свет. Запомнете, нема среќа во „добивањето“ и „имањето“.

Давај, споделувај, насмевнувај се, прегрнувај. Среќата е парфем кој не може да им се допадне на другите, ако најпрво вие не го користите.

Ог Мандино

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: