Еден ден, кога нема повеќе да ме гушкаш

Партнерот кој не е подготвен да ви возврати љубов на начин на кој вие очекувате, е исто кога некој, не сака да се соочи со својата болка, па избира живот во драма.

Ако некој успеал да не’ доведе, до точка на освестување со своите постапки и повредувања, треба да му бидеме благодарни и да му возвратиме, пуштајќи го сам да го најде својот пат и својата независност и сам да се избори со своите демони.

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: