Имаш право на живот полн со радост

Давај љубов и хармонија, умот и телото нека ти бидат смирени и пушти го универзумот да функционира на совршен начин. Знај дека успехот и внатрешниот мир се твое право кое го стекнуваш со раѓањето.

Ти си божје дете и како таков имаш право на живот полн со радост, љубов и среќа. Повеќето луѓе трага за среќа надвор од себе. Тоа е основната грешка.

Среќата е нешто што си ТИ и потекнува од твојот начин на размислување. Можеш да го смениш твоето размислување и да не мислиш негативно. ТИ и само ти ги бираш своите мисли.

Вејн Дајер

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: