Кој ви ја краде насмевката?

Ако нешто не му е убаво на срцето, не ја исполнува вашата душа со радост и среќа и ве влече на дното, едноставно оддалечете се од тоа и продолжете го вашиот пат без да се свртите.

Секој, кој лошо влијае на вас и секој кој ви ја краде насмевката од лицето не е вреден за вашето внимание.

Животот е премногу краток и драгоцен за лоши луѓе и мали сништа.

by Рита

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: