Кога ќе изгубиш потреба да објаснуваш

Станете свесни дека не постојат случајности во вашиот интелегентен универзум, сфатете дека се’ што ќе се појави во вашиот живот има нешто да ве научи.

Почитувајте го секој и сите работи во вашиот живот!

Треба да почнеш да гледате одвнатре кој сте и зошто сте овде, наместо надвор во физичкиот свет и се’ што ве опкружува. Нека овој ден биде ден на почитување, ден за воодушевување со се што ќе дојдете во контакт; сакајте го вашиот црн дроб, своите очи, нозе својот ум и се друго што ќе ви се појави во вашето присуство!

Наместо осудувања, само почитувајте и сакајте!

Dr.Wayne Dyer

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: