Не дозволувај денот да летне покрај тебе

Не дозволувај денот да летне покрај тебе.
Премногу е драгоцен да пропадне.
Иако часовите ќе поминуваат а денот ќе заврши, вредностите кои ќе ги примиш од денешниов ден, ќе го продолжат својот пат..
Не го одложувај уживањето во животот за некој друг момент.
Денес е денот кој ќе ти донесе најдобро од твоите соништа.
Направи нешто од оние работи кои ти се важни, кои ти значат нешто.
Види се со оние луѓе кои сакаш да се видиш.
Денес ја имаш приликата да се случи нешто убаво…Само ако сакаш ТИ!
Денес е тоа време, да живееш со полна пареа како што си замислувал.
Овој ден е сега и овде, подготвен за тебе, да се наполни со твојата посебна вредност.
Исполни го, живеј го и направи го свое ремек дело

❤

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: