Најдобриот ден во твојот живот е оној ден, кога ќе одлучиш дека животот е само твој

Најдобриот ден во твојот живот е оној ден кога ќе одлучиш дека животот е само твој. Без изговори или оправдувања.

Без никој на кој ќе се потпреш, од кој ќе зависиш или некој кој ќе го обвиниш за своите промашувања.

Денот е твој.

Чудесно е патувањето пред тебе и само си ти одговорен за неговиот квалитет.

Тоа е ден кога твојот живот навистина почнува.

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: