Нека ти судат. И погрешно нека разберат. Нека те озборуваат. Нивното мислење не е твој проблем.

Нека ти судат. И погрешно нека разберат. Нека те оговараат. Нивното мислење не е твој проблем.

Ти остани љубезен, посветен на љубовта и слободен во својата автентичност. Без оглед што ќе ти направат или кажат, немој да се сомневаш во својата вредност или убавината на својата вистина.

Само продолжи да сјаеш како што веќе правиш.

Scott Stabile

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: