Твоето време е ограничено, затоа немој да го трошиш на туѓи животи

Верувај во себе. Верувај, дека си ти таа светлина, која може да ги промени работите на подобро. Верувај, дека ја имаш таа моќ, која го менува мракот за светлина. Сите убавини кои доаѓаат во твојот живот, потполно се заслужни.

Кармата не’ казнува, но исто така и наградува. Ако живеете во согласност со тој принцип, ќе остварите апсолутен баланс.

Дознајте кои сте навистина. Истражете ја својата душа и откријте, што се крие во вас. Засакајте се во целост, со сите доблести и мани.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: