Дали по малку го слушаш срцето или го вклучуваш само мозокот?

Можев. Требаше. Згрешив. А што велиш на тоа, дека можеби и не е сѐ на тебе, да решаваш и не си одговорен за сите. Никогаш срам, грижа на совест и вина не донеле решение. И онаа што сам си ја залепил на себе, а ни на другите.

И на натпревар се промашува гол или кош, па на кого му е гајле. Дали по малку го слушаш срцето или го уклучуваш само мозокот?

Ако е срцето…Нема грешка тогаш.

by Рита

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: