Не жали никогаш ниту за еден ден од твојот живот

Секој од нас направил некои ‘грешки’ во животот, но набљудувајќи ретроспективно, сите работи кои ги направивме ‘погрешно’, не’ донесоа до овој момент.

Никогаш не жали за она што ти се случило во животот. Она што се случило не можеш да го смениш. Без грешките, немаше да бидеш она што си, тие се апсолутно неопходни.

Никогаш не жали за ниту еден ден во својот живот. Добрите денови ти даваат среќа. Лошите денови ти даваат искуство. Најлошите денови ти даваат убави сеќавања. Не жали за ништо.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: