Мислам на тебе, те сонувам, ми требаш, те посакувам засекогаш и се надевам дека и ти го мислиш истото

Tе сакам, значи те прифаќам таква каква што си и не сакам да те сменам. Тоа значи дека те сакам и во најтешките моменти. Тоа значи дека те сакам и кога си лошо расположена и кога си многу уморна, да ги правиме работите кои ги сакаш. Тоа значи дека те сакам и кога си на дното, а не само кога си среќна.

Те сакам, значи дека ги сакам и најголемите твои тајни и не те осудувам поради тоа..а и ти мене.. Тоа за мене е доволна причина да се борам за нас и толку многу те сакам што нема да се откажам. Тоа значи дека мислам на тебе, те сонувам, ми требаш, те посакувам засекогаш и се надевам дека и ти го мислиш истото.

— Jonathan Safran Foer

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: