Посебна жена, што ве гушка со многу љубов

Ти си посебна жена. Знаеш да бидеш карпа и темел. Жена која ќе се жртвува за мојата среќа, ќе го подржува секој мој сон и ќе биде мој најголем фан. Жена која инспирира, мотивира и потикнува да бидам подобра личност, во секој аспект на мојот живот.

Се бориш работите да функционираат и никогаш нема да прифатиш лесен излез. Посебна си. Верна, интелигентна и страствена во животот.

Најважно од се’ имаш душа. Имаш златно срце и знаеш како да сакаш безусловно. Ти си посебна врста на жена и не заслужуваш помалку од крал.

Тоа секој ден треба да им го повторувате, на сите драги жени околу вас!

И вие сте посебни, што ги гушкате со многу љубов! И вие го заслужувате тоа!

by Рита

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: