Размислувајте за својот живот поинаку, поубаво

Единствено вие го создавате животното искуство. Само вие го живеете сопствениот живот. Сѐ што мислите и создавате. Сѐ на што мислите, го привлекувате со своите моќни мисли.

Зошто тогаш не почнете себеси да си раскажувате поубава приказна, онаа која ќе ѝ користи на вашето тело, здравјето, односите, активностите?

Мислете, зборувајте за својот живот поинаку, поубаво.

Во се’ гледајте позитивни аспекти, дури и во она што моментално ви изгледа негативно. Во сѐ, барем во својата глава зборувајте поинаку, позитивно.

Со тек на време ќе навикнете да се чувствувате лесно, радосно. Ќе го видите животот онака како досега не сте го виделе. Ќе почувствувате дека низ него тече енергија која создава светови. Ќе сведочите за фактот дека Вие сте креатор на својот живот.

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: