Нека е Бог со вас каде и да сте тргнале

Сакам да станете секој пат кога ќе ве скрши очајот и тагата

Ви посакувам многу љубов, бидејќи многу малку ја има…

Сакам да имате мудрост и сила храбро да одите во секој нов ден..

Ви посакувам мир и радост во вашите благи и добри срца..

Сакам, никогаш да не се откажете од себе и да го осознаете големото богаство на вашата душа.

Ви посакувам да не заборавите дека постојат многу луѓе кои ве сакаат и на кои сте им потребни.

Нека е Бог со вас каде и да сте тргнале.

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: