6 знаци кои значат губење време со човек кој не ве заслужува

Потрудете се да бидете во врска со партнер кој со почитување ќе се однесува кон вас и кој ќе ве сака. Еве 6 карактеристики кои откриваат дека е време да заборавите на вашата врска, бидејќи губите време со партнер кој не ве заслужува.

1. Никогаш нема време за вас. Тој никогаш нема време за вас, но секогаш го пронаоѓа за сите други луѓе во својот живот.

2. Тој е неблагодарен. И буквално е таков. Дури и ако работите цело време и ќе му посветите внимание, тој никогаш не зборува ‘благодарам’ и не почитува се’ она што добива од вас.

3. Носи одлуки и не го интересира вашето мислење. Никогаш не бара совет или мислење, дури и ако се однесува на вашата врска. Никогаш не зема во предвид што вие предлагате и прави се’ на свој начин.

4. Планира без вас. Планира заедничка активност и состанок или дури планира работи во кои не ве вклучува вас. Со таков однос јасно покажува дека не ве цени, ниту вашето слободно време, бидејќи е уверен дека секогаш сте достапни.

5. Мрзлив е. Ги избегнува сите обврски и никогаш сам не помислува дека можеби ќе значи неговата помош.

6. Ве изневерува. Ова е најсилен доказ дека не ве цени како партнер. Заборавете на оваа врска, има многу подобри луѓе на светот од него.

извор: zenskimagazin

Leave a Reply

Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: