На мажите треба да им се угоди, но до одредена граница

Многу жени прават големи грешки кога сакаат да го привлечат мажот и да го задржат. Тие грешки најчесто ги прават веднаш на почетокот на врската и со тоа, наместо да го привлечат мажот, тие го бркаат од себе.

  1. Често му пишувате. Кога на мажот му пишувате многу често и активно, тоа може да го нервира и тој лесно може да изгуби интерес за вас
  2. Поминувате премногу време со него. Во ред е да сакате да бидете со вашиот партнер на почетокот на врската, но пуштете го малку да дише. Тоа што сте во врска не значи дека сте врзани со папочна врвца.
  3. Зборувате лошо за другите жени. Со ова покажувате колку сте незрели. Тоа што зборувате лошо за другите жени е многу мизерно.
  4. Поттикнувате разговор за бившите партнери. Многу мажи воопшто не сакаат да слушнат за вашиот бивши, затоа не го спомнувајте воопшто.
  5. Премногу мрчите. Во ред е дека сакате да му угодите на својот маж, но треба да имате граница.
  6. Разговор за деца. Во ред е дека сакате да знаете какви му се плановите за иднината, но разговор за тоа е прерано и може да се уплашии.
  7. Премногу пиете. Можеби вие сакате да покажете дека сте опуштена и забавна личност, но мажот нема да сака да има ништо сериозно со жена која често многу пие.
  8. Премногу се трудите околу својот изглед. Мажите сакаат да видат кога жената е уредна и убаво средена, но не сакаат да се облечете како за излегување или некоја свечена прослава секој пат кога ќе излезете на кафе.
  9. Веднаш спиете со него. Верувајте ми, ниту еден маж нема да се навреди ако го одбиете на првиот состанок. Може само повеќе да ве почитува.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: