Најкраток опис на секој знак од Зодијакот

Овен

мисли- многу, зборува- малку, работи- правилно.

Бик

Мисли- за се’, зборува- уверливо, работи- без подготовка.

Близнаци

Мисли- за себе, зборува- што мисли, работи- мисли дека работи добро.

Рак

мисли- постојано, зборува- да се допадне, работи-тоа што ќе му се каже.

Лав

мисли-точно, зборува- премногу, работи- она од кое не може да се побегне.

Девица

мисли-едно, зборува- друго, работи- трето, но добро

Вага

миисли- премногу, зборува- искрено, работи- одговорно

Шкорпија

мисли- фокусирано, зборува – точно, прави- тоа што му се допаѓа.

Стрелец

мисли-дека само тој…, зборува- дека Сите се, освен него…, работи- како со туѓи раце.

Јарец

мисли- она што ќе му дојде во главата, зборува – она што мисли, работи- она што знае.

Водолија

мисли- ‘А што треба?’, зборува- ‘Па, ако е потребно’…, работи- подобро од сите.

Риби

мисли- дека никој не знае, зборува- паметува, рабори- зависно од тоа дали ќе проверува некој.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: