Годишен хороскоп за Шкорпија 2022

Силни и пробојни, страствени, љубоморни и посесивни. Со силни љубовни пориви. Способни се на најмало наговестување на неверството на партнерот да прекинат и да си одат. Шкорпиите се вистински љубовни виртуози. Многу се посесивни и кога еднаш ќе ја раскинат врската- партнерот и понатаму не го оставаат на мир. Не ги привлекуваат личностите кои се вљубени во нив, тие трагаат за предизвици и ризици за да биде нивниот триумф што поинпресивен. Во текот на годината имате прилично позитивна енергија која ви помага да го зголемите својот приход и имот и вашата самодоверба!

Годината што доаѓа ќе ви донесе промена и подароци. Ова време може да биде стресно кога е во прашање вашата кариера. Поради влијанието на Сатурн, оваа година, ќе мора напорно да работите и дури тогаш ќе имате добра корист од Сатурн. Нивото на Сатурновиот задвижување ќе ја зголеми мрзливоста во вас така да вашиот ум нема да биде заинтересиран за било каква работа. Во таква ситуација мора да ја сфатите вредноста на своето време, да го искористите и да се фокусирате само на својата работа, а во приватниот живот ќе бидете повеќе нервозни.

Кога зборуваме за економскиот живот, овој пат тој ќе биде подобар. Оваа година ќе бидете добро платени, но во исто време ќе ви се зголемат и трошоците. Оваа година мора да научите да штедите пари и правилно да ги вложите. Во спротивно подоцна можете да се соочите со финансиска криза. Ако сте студент или сте во фаза на учење општо, оваа година ќе имате позитивна корист во образованието, но затоа мора да работите повеќе од било кога.

За оние во брак, оваа година ќе имате одредени потешкотии во брачниот живот. Вие и вашиот партнер ќе се расправате за некои безвезни работи, што негативно ќе се одрази и на вашето здравје. Во овој момент, добро е да ја продолжите својата врска без да се истакнувате.

Проблеми со здравјето е можно, посебно во првите месеци. Се советува да се заштитите од сите врсти на болести, инаку проблемите долго ќе ве мачат.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: