Никој не сака негативна жена. Што прават жените, а мажите се несреќни поради тоа?

Иако во врските постојат најразлични врсти на проблеми, некои работи се прилично вообичаени и често се повторуваат. Зошто всушност жените се често несреќни?

1. Кога жената е негативна, тоа на никој не му годи. Освен постојаното обвинување и негативност кај жената и мажот го прават прилично несреќен.

2. Константно приговарање на жената и желбата да контролира се’ е исто така причина за несреќна врска. Ако мажот одлучи да се види со пријателите, а жената константно му праќа пораки, му се јавува и го прашува кога ќе дојде дома е многу досадно и негативно за односот.

3. Жената која го спречува опуштеното однесување кон неа и врти со очите кога на пример мажот кокетно ќе и’ намигне, ќе направи проблем во врската.

4. Следно на листата се жените кои престанаа да се грижат за себе, во секоја смисла. Престанува да вежба, да се средува, се’ во ред, но ако изгуби ентузијазам и волја за живот, тогаш таа се повлекува и емоционално и физички од својот брак.

5. Се однесува во потполност исто како нејзината мајка и генерално повеќе се радува на вечерите поминати со нејзината мајка, отколку во романтичната вечера на која ќе ја однесе нејзиниот партнер. Нивниот брак е создаден, само детето да биде центар на светот, а не сопружниците.

6. Таа е главен родител и не му дозволува на партнерот да се меша.

7. Неблагодарна е на се’. Дури и ако нејзиниот маж работи прекувремено, а потоа го средува дворот, таа неговите напори ги зема здраво за готово и не ги цени на никаков начин.

8. Таа нема свои интересирања, хоби, друштво. Социјалните мрежи не се хоби. Тоа ја прави неинтересна и навистина плитка личност.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: