Животот не треба да биде компликуван, мои дами

Oдеднаш, се создава живот во кој никој не може да ве воодушеви со својата упорност..нема да ве изненади со својот јавен настап..нема да ве убеди со многу гласни зборови..Ретко ќе реагирате…

Само на тивка нежност. За ненаметлива грижа… За таа тишина во која нема напнатост, но има прифаќање. Животот не мора да биде компликуван, пријатели мои.. Треба да биде едноставен, треба да биде среќен..

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: