Кога мажот вистински ве сака, тоа ќе го почувствувате. Во неговите дела, не во празните зборови

Никогаш. Слушате ли! Никогаш. Човекот нема да ве повреди ако ве сака.

И во каква било тешка ситуација да се најдете, тој секогаш ќе биде подготвен да ви помогне, без оглед какви проблеми да ве зафатат, тие ќе бидат решени на секој можен начин.

Човек кој ве сака секогаш ќе одговори на вашиот повик, или ако не е можно, ќе ви испрати СМС да не се вознемирувате.

Човек кој ве сака – нема да даде причина за љубомора, ќе ве цени, ќе ги цени вашите чувства, вашата врска – и нема дозволи на никој да го уништи тоа.

За човекот кој ве сака, вие секогаш ќе бидете на прво место.

За човекот кој ве сака, е најважно да се смеете, така тој гледа дека сте среќни со него.

За маж кој ве сака, нема поголема радост од тоа да ја види својата жена среќна. Кога мажот вистински ве сака, тоа ќе го почувствувате.

Во неговите акции, не во празните зборови.

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: