Машка љубомора според хороскопскиот знак

Погледнете како машките претставници на хороскопските знаци се справуваат со љубомората. Овенот како радар го следи секој чекор на својот партнер, а секоја насмевка подарена на некој друг или одењето во кафуле во туѓо друштво му забива нож во вљубеното срце. Во такви ситуации очекувајте жолчни изливи на љубомора, тешки обвинувања, па дури и закани.... Continue Reading →

Не се плашете од лошите луѓе- плашете се од критичарот во себе

Критичарот во нас има една намера- да не' направи продуктивна личност, но во исто време може да не' уназади и понижи. Секој човек е склон кон самокритика. Во секој од нас постои тој внатрешен критичар кој седи и набљудува се' што се случува околу нас. Ги критикува нашите постапки, нашите дела, нашиот изглед, минатото, работата,... Continue Reading →

Некаде на светот постои личност која го моли небото за токму таква жена

Не се трудете да бидете убави. Општеството постојано ќе ви пласира убавина како нешто што мора да го направите, но искрено- Заборавете на тоа. Не бидете убави. Бидете лути, насмеани, посебни, интелигентни. Постојат толку работи кои можете да бидете освен да бидете убави. И што е воопшто убавина. Неколку букви со различно значење. Додека наутро... Continue Reading →

Не треба да трчате по мажот, само дајте му причина да не замине

Лошата комуникација е најголем и прв виновник за раскинување на многу парови. Постојат парови кои едноставно се судени еден на друг, но се разделуваат бидејќи не знаат да комуницираат или нивните нерешени комплекси ги тераат на тоа. Втората најчеста причина зошто многу врски пукаат е затоа што луѓето мислат дека се должни да вложат труд... Continue Reading →

Секогаш ќе биде една личност која никогаш нема да ја заборавите- таква љубов живее вечно

Во вашиот живот сигурно постои личност која ве промени и откри нешто во вас што ниту вие самите не знаевте дека имате. Секогаш ќе ви остане таа една личност во срцето на која засекогаш ќе се сеќавате. Можете да се обидете да ја избришете од сеќавање или да се обидете да ја заборавите како знаете... Continue Reading →

Up ↑