Маркетинг

Маркетинг

Oптимизам зона е сајт кој им нуди на читателите квалитетни текстови како да бидат убави во душата, како да се градат нови и квалитетни односи, да се победи стравот, да се отвори срцето за среќа. Оптимизам зона е омилено друштво за градење живот по своја мерка.


Google Analytics статистика

ПериодСесииПрикажувањаПосетители
Септември 2020291.261512.088109.229
Октомври 2020340.728448.983120.173
Ноември 2020374,125488,149127,030
Декември 2020434.631567.365160.391

Банери

ПозицијаДимензии
(максимум)
Цена
(за 1000 прикажувања)
Видливост
11920 x 200200 денариСекаде
2300 x 300150 денариСекаде
3400 x 400150 денариВо содржина
4300 х 300130 денариСекаде
51920 х 200100 денариСекаде


  • Содржината на банерот може да биде текстуална, во форма на слика или видео без аудио
  • Максималната големина на банерот е 200Kb
  • Секој огласувач добива специјален пристап до аналитиката на своите банери
  • Во цената не е вклучена изработката на банерот

Контакт

Up ↑

%d bloggers like this: