Љубов постои. Не секаде, не секогаш, но постои

Љубов постои. Не секаде, не секогаш, но постои. Тоа е најважниот личен вселенски настан: како пронаоѓање на опашеста ѕвезда, твоја опашеста ѕвезда која никој друг не ја гледа.“

Венко Андоновски

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: